top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverAnn Caroline Roymans

Een "futur-proof" brein....

Ben jij iemand die graag bijleert en wil groeien?

Wil jij weten wat je hiervoor precies moet doen? Dan is deze coaching/training/opleiding ‘Meesterscap over je brein - Growth Mindset’ iets voor jou! Je krijgt een karrevracht aan tips & trics waarmee je na de opleiding meer kansen en mogelijkheden zal zien én krijgen voor jezelf. De beste keuzes kan maken voor jezelf, voor je leven en voor je werk

Hoe kan je méér leren én extra groeien, met vallen én opstaan?

Vanuit onze facilitatie van jouw transformatie en praktisch toepasbare theorie over het concept ‘Meesterschap over je brein - Growth mindset’ maken we kennis met hoe je een invloed kan uitoefenen op de “groei” van jouw brein. Dankzij wetenschappelijk onderzoek weten we dat er een “neuroplasticiteit” is. Dit wil zeggen het brein “groeit” letterlijk door de juiste training. Wij zijn zelf in staat om een “futur-proof” brein te creëren.

We leren inzichten hoe een goede breinconditie en breinsturing leidt naar je levens-loopbaan zelf in handen te nemen en te houden.

Deze methodologie ( combi van verschillende methodes en dus niet 1 inzicht) is gebaseerd op het boek ‘Top of your Mind, Beslissen in een VUCA-wereld’ en geeft je een persoonlijke handleiding voor het maken van de juiste beslissingen. Hier en nu, vandaag en morgen. Met de vele heldere inzichten en oefeningen in de workshop ontdek je de kracht van je prefrontale cortex (een hersengebied vooraan in je brein) en breng jij jouw interne en externe wereld in balans. Zo kun je rustig en sereen denken, voelen en handelen.

19 weergaven0 opmerkingen

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page